Dynamine ™ – een nieuw neuro-activerend stimulerend middel voor de training, “cafeïne zonder bijwerkingen”

Compound Solutions wordt beschouwd als een van de toonaangevende bedrijven op de markt, bekend om innovatie, efficiëntie en toewijding aan onderzoek. Hoogstwaarschijnlijk hebt u eerder verschillende gepatenteerde componenten van dit bedrijf gebruikt, maar dat deed u niet’ik weet het zelfs niet. Het bedrijf is verantwoordelijk voor PeakO2, Carb10 en een ander langwerkend “neuroactivator” genaamd TeaCrine® (Theacrine).

Terwijl TeaCrine® vorig jaar of zo erg populair werd, begon het bedrijf hard te werken aan de volgende effectieve neuroactivator of stimulant, die te wijten was aan de bekende problemen die DMAA en DMGA hadden. We denken dat dit een van de beste neuro-activerende stimulerende middelen van 2020 zal zijn.

Dit nieuwe neuro-activerende ingrediënt is Dynamine ™, en we hebben ALLE informatie die u zocht over deze nieuwe generatie stimulator.

Dynamine (Methyliberin) is een cafeïnederivaat ontwikkeld door Compound Solutions en is gepositioneerd als het sneller werkende Theacrine.

Wat is dynamiek en waarom is het het beste voor de training?

Dynamine ™ is de snellere en complexere versie van Theacrine (ook ontwikkeld door Compound Solutions), die meer gericht is op het gebruik van pre-workout supplementen, game supplementen of zelfs energiedrankjes, terwijl Theacrine® is het meest geschikt voor zware nootropische formules.

Zowel theacrine als dynamine zijn cafeïne derivaten – de koning van alle stimulerende middelen.

Als je wilt weten wat Dynamine is ™ is, doe dan je laboratoriumjassen aan, want het zal complexe informatie zijn.

Dynamine ™ – Methyliberin, een derivaat van cafeïne en een familielid van theacrine. Dynamine en theacrine worden geclassificeerd als methyluraten, die verschillen van methylxanthines zoals cafeïne, theobromine, enz. We zullen zien dat deze verschillen klein zijn, maar, weet je, kleine verschillen in structuur leiden tot GROTE verschillen in het effect op het lichaam.

De officiële moleculaire formule van Dynamine ™ is 2-methoxy-1,7,9-tetramethylzuur en de TeaCrine® formule is 1,3,7,9-tetramethylzuur. Over het algemeen komt het voor dat de methylgroep aan de “3-positie” van het theacrine molecuul wordt uit de ring gegooid en overgebracht naar een van de zuurstof (2-oxo) in de pyrimidinering. Daarom wordt een methoxylgroep gevormd, die over het algemeen gunstiger is voor de oplosbaarheid in vetten.

Deze groep maakt het molecuul minder hydrofiel, wat goed is voor ons, omdat minder hydrofiele moleculen gemakkelijker door membranen gaan (bijvoorbeeld de bloed-hersenbarrière). Deze methoxygroep kan ook de manier veranderen waarop Dynamine reageert op de receptoren en enzymen in je hersenen.

Dynamine ™ komt van nature voor in dezelfde plantaardige bronnen als theacrine, theobromine, theophylline, xanthine, cafeïne, paraxanthine en alle purine -alkaloïden. Deze plantaardige bron die al deze prachtige verbindingen bevat, is Robusta -koffie. Het moet niet worden verward met arabica, het soort koffie dat de meeste mensen dagelijks consumeren. Houd er rekening mee dat Dynamine (en theacrine) ook aanwezig is in arabica, maar niet in hoeveelheden zoals in robusta.

Dynamine ™ wordt gevonden in Assamees thee (Camellia assamica var. Kucha) en in kleine hoeveelheden in cacao en yerba -mat, evenals in Cupuaçu (uitgesproken als ku -pu -a -su), maar NIET in zwarte of groene thee (Camellia sinensis), zoals vele andere verbindingen.

Voor degenen die don ’Weet je, Theobroma grandiflorum is een cacaoboom die groeit in de Amazone in Brazilië, Peru, Bolivia en Colombia. De vruchten zijn vergelijkbaar met cacaobonen, ze hebben een witte pulp met alkaloïden in hoge concentraties.

Expliciete nalevingszaak

Al deze bronnen zijn een belangrijke stap om te voldoen aan de eisen van de DSHEA (Wet op de levensmiddelenadditieven), aangezien er geen argumenten zijn tegen natuurlijke oorsprong, aangezien Dynamine duidelijk een “integraal deel” van meerdere “planten” (woorden waarvan de definities nog steeds worden besproken in het geval van DMAA) Zoals we later zullen zien, dringt Compound Solutions erop aan Dynamine toe te voegen aan de GRAS-lijst (een lijst met stoffen die als volledig onschadelijk worden beschouwd) en financiert het veel onderzoek om ervoor te zorgen dat het echt veilig is.

Hoe werkt de natuurlijke dynamiek vóór de training?

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip2_1538757443.jpg

Maak kennis met Dr. Hector Lopez, hoofdonderzoeker Dynamine en Theacrine.

Doe een zoekopdracht op Methyliberin en u zult snel merken dat er geen studies zijn met deze verbinding. De kleine bronnen die u zult vinden, zullen de afbraak van cafeïne of bioactieve koffieverbindingen bespreken. Interessant is dat de belangrijkste zoekresultaten [inclusief TeaCrine® (theacrine) en Dynamine ™ (methylliberin)] zijn eigenlijk de resultaten van het vroege werk van co-auteurs Tim Siegenfuss, PhD, FISSN, Sean Wells, MPH, RD, FISSN en Hector L. Lopez, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN, voortkomend uit hun eerste- ooit studie van deze “methyluraten” met deelname van mensen in 2010-2011. Dynamine ™ en TeaCrine® zijn handelsmerken en worden beschermd door talrijke internationale patenten, in afwachting van prioriteitsbevestiging, serienummer 61/903, 362 en Amerikaans octrooi 9.468.645; Samengestelde oplossingen

Kennismaking met Verbinding Oplossingen

Alleen toen we spraken met Compound Solutions CEO Matt Titlow en Hector L. Lopez, MD, CSCS, FAAPMR, FISSN, leerden we echt wat deze verbinding is en hoe het in het lichaam werkt. De twee makers van Dynamine ™ (en TeaCrine®) waren zo vriendelijk om te vertellen hoe deze geweldige mix werkt.

Metiluratı – TeaCrine® (Theacrine) en Dynamine ™ (Methyliberin) – Dit is een uiterst zeldzame klasse van biologisch actieve ingrediënten die neuro-activatoren zijn maar geen invloed hebben op de hartslag, bloeddruk of vaatvernauwing (persreactie). Met andere woorden, Dynamine ™ (en TeaCrine®) het centrale zenuwstelsel stimuleren zonder het cardiovasculaire systeem te beïnvloeden.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip3_1538757465.jpg

Compound Solutions sponsort Dynamine -onderzoek.

Deze verbindingen hebben minder effect op je bijnieren dan cafeïne en andere stimulerende middelen. Samen met verminderde bijnierstress, Dynamine ™ en TeaCrine® leiden ook tot een afname van cortisol, noradrenaline, etc.

Compound Solutions suggereerde dat de reden voor de verschillen in werking en farmacodynamiek van Dynamine (snelwerkend, met hoog effect), vergeleken met Theacrine, te wijten is aan de iets andere structuur. De “spel met een methylgroep” liet het Dynamine -molecuul sneller de bloed -hersenbarrière (BBB) ​ ​binnendringen, wat leidt tot snellere effecten, mogelijk krachtigere activering van dopaminereceptoren en signalering van andere neurotransmitters (norepinefrine, serotonine en GABA).

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip4_1538757478.jpg

Dynamine is vergelijkbaar met Theacrine, maar de verplaatsing van de methylgroep heeft een aanzienlijke invloed op het vermogen om de bloed-hersenbarrière te passeren.

Er wordt ook verondersteld dat het, net als Theacrine, een allostere modulator is van adenosinereceptoren (een zwakke remmer). Allosterische remming is vergelijkbaar met het gebruik van a “sleutel” (Dynamine) naar een plaats verwijderd van de hoofdplaats van de “slot” (adenosinereceptor). Cafeïne blokkeert daarentegen orthostatisch het geheel “slot”, die verbinding maakt met de belangrijkste receptorplaats. Als gevolg hiervan is een zwakke allostere remming waarschijnlijk verantwoordelijk voor het gebrek aan verslaving en tachyphylaxis dat kenmerkend is voor Theacrine en Dynamine.

Het eerste werk met deelname van mensen laat zien dat het begin van effect (ENV = energie, stemming, aandacht) sneller plaatsvindt. Het begin van de actie is ongeveer 10-15 minuten, de piek treedt op na 45-60 minuten en daarna treedt een afname op binnen 2,5-3 uur.

http://www.avitasport.ru/images/text/article/101/mceclip5_1538757494.jpg

Compound Solutions bij Dynamine ziet een uitmuntend “neuroactivator” die robuuste cognitieve verbetering levert.

Met andere woorden, de effecten die consumenten van Theacrine verwachtten, kunnen duidelijker worden verkregen uit Dynamine, namelijk een snelle en uitgesproken actie.

In wezen Dynamine ™ verbetert de cognitieve eigenschappen, dus het effect is vergelijkbaar met het gebruikelijke “cafeïne lading”, maar in feite heeft het geen invloed op het cardiovasculaire systeem of de bijnieren. methyluurzuren (d.w.z. methyluraten) verschillen van methylxanthines (cafeïne, paraxanthine, xanthine). Een klein verschil, bestaande uit de positie van één oxogroep, beïnvloedt de bovenstaande parameters van het cardiovasculaire systeem.

Het betekent ook dat Dynamine ™ en Theacrine® mag de slaap NIET beïnvloeden. Dit werd aangetoond in voorstudies toen de verbindingen laat in de avond werden ingenomen en PSQI (Pittsburgh Sleep Quality Index) werd gemeten.

Hoe gebruik je de gezondste pre-workout? Dosering en combinatie met jym pre workout

Het bedrijf Compound Solutions zei dat de “gulden middenweg” van doses Dynamine ligt in het bereik van 100-200 mg. Er zijn momenteel onderzoeken gaande om de “ideaal” dosis op basis van het onafhankelijke gebruik ervan, maar ook in combinatie met alle soorten andere CNS-activerende verbindingen (meer hierover hieronder!).

Veiligheid van pre-workout: dosis-responsonderzoek

Compound Solutions onderzoekt momenteel genotoxiciteit, chromosoomafwijkingen en mutageniteit, wat volgens het bedrijf veelbelovend lijkt. Een aantal andere rattenonderzoeken worden ook uitgevoerd (LD50-onderzoek), een dosis-responsonderzoek (een 14-dagenonderzoek … voldoende tijd voor ratten) en een veel langer klassiek toxicologisch onderzoek om NOAEL te bepalen (een dosis die geen duidelijke bijwerking heeft), die Het is belangrijke informatie voor het bepalen van de dosis GRAS (een dosis die als volledig onschadelijk wordt beschouwd) en om te voldoen aan de criteria voor “gedefinieerd geen schade onder de voorwaarden van beoogd gebruik”.

Daarnaast worden drie klinische onderzoeken bij mensen uitgevoerd, parallel aan onderzoeken naar complexe toxiciteit bij ratten. Compound Solutions hoopt een dosis GRAS te ontvangen als de “laatste regel” van de FDA in overeenstemming met de OESO / GLP-aanbevelingen … dit is een hogere veiligheidsnorm dan zelfs NDI (het nieuwe voedselingrediënt)!

Combinaties voor training: Dynamine + Cafeïne, Cafeïne + Theacrine + Dynamine

Cafeïne + dynamine

Zoals hierboven vermeld, maakt cafeïne alles gewoon beter (behalve misschien slapen). Daarom past Dynamine goed bij cafeïne. In ieder geval worden 200-300 mg cafeïne en 100-200 mg Dynamine ideaal gecombineerd en verbeteren ze het effect van “ENV”, die je krijgt van een nieuwe cognitieve versterker.

Cafeïne + Theacrine + Dynamine

Combineer cafeïne, theacrine en dynamine voor een verbluffende combinatie van onmiddellijke en langdurige energie, stemming en focus.

Deze combinatie is gewoon magisch. Het geeft je echt het beste van alle verbindingen. Dankzij de combinatie van cafeïne en Dynamine krijg je direct energie, aandacht en alertheid. En als je Theacrine toevoegt® aan het mengsel krijg je een combinatie voor langdurig behoud van deze toestand.

Volgens vroege rapporten van alfa- en bètatesters, evenals vooronderzoek, de combinatie van cafeïne + dynamine ™ + Theacrine® is fantastisch! Het lijkt een “stabiel full-spectrum effect” de hele dag lang!

Synergetische noötropica

In combinatie met andere synergetische ingrediënten (tyrosine, cholinerge middelen, cafeïne, rhodiola, bacopa, leeuwen manen (Hericium erinaceus) en andere ingrediënten die het centrale zenuwstelsel activeren), kunt u een lagere dosis nemen, hoogstwaarschijnlijk in het bereik van 50- 100 mg.

Supplementen voor de training met Dynamine ™

Dynamine ™ is nog steeds een nieuw ingrediënt, en slechts een paar bedrijven gebruiken het in hun formules. Hier is een lijst van bedrijven die het al in hun bestaande producten hebben opgenomen, of in hun volgende release van hun pre-workout supplementen zullen opnemen.

  • Geïnspireerde Nutraceuticals DVST8 White Cut (2018-versie)
  • Performax Labs StimMax
  • ATP Nutrition Perform Kinetics V2

Dynamine is een stap hoger dan cafeïne, waar we volop van genieten! Het werkt sneller dan Theacrine, maar leidt niet tot ophoping van water.

Initiële dynamiek ™ Overzicht / eerste indruk

Aanvankelijk probeerde het team van PricePlow het en merkte het vanaf het begin aangename effecten op – het is duidelijk sneller en veroorzaakt meer “sensaties” dan Theacrine. Dit is een overzicht van de eerste indruk na een enkele dosis.

Na extra gebruik lijken de vooruitzichten erg gunstig. In feite veroorzaakt Dynamine de effecten die we van Theacrine verwachtten. Je begint het sneller te voelen, en dit is meestal wat gebruikers willen.

We geloven dat dit de perfecte aanvulling is op cafeïne, vooral voor degenen wiens koffie “werkt gewoon niet meer.”

Is Dynamine de beste pre-workout 2019?

Wanneer TeaCrine® verscheen, het was een baanbrekend ingrediënt voor langdurige, schone energie. Maar gewone fans van pre -workout supplementen die 60 minuten of minder na inname beginnen te trainen tijdens de daadwerkelijke training, hebben nooit de voordelen ontvangen van het stimuleren van energie en aandacht van het ingrediënt waar ze op hoopten.
 Het biedt dezelfde eindeffecten, maar biedt ze veel sneller, waardoor het ideaal is voor gebruik in pre -workout supplementen.

Spiergeheugen bij bodybuilding: hoe werkt het?
Probeer het lichaam zo lang mogelijk te houden.
Stuwkracht.

Leave a Comment